top of page
Ara

LED Aydınlatma Kullanmanız İçin 3 Mantıklı Sebep

Güncelleme tarihi: 8 May 2022

LED Aydınlatma Kullanmanız İçin 3 Mantıklı Sebep
LED Aydınlatma Kullanmanız İçin 3 Mantıklı Sebep

2000’li yılların başında tüm evlerde iş yerlerinde floresan lambaları görmeye alışkındık. Sonraları yanıp sönen korku filmi nesnesine dönüşen bu lambalar, çok şükür, bugün yerini led lambalara bıraktı. Bu bir tesadüf değil elbette.


Eski tarz akkor ve floresan lambaların enerji – verim arasında uçurum olması led aydınlatma sistemlerinin hızlı yükselişine zemin hazırladı.


Sizler için aydınlanmanın yakın geleceği olarak bakılan led aydınlatma sistemlerini evde ve iş yerlerinde kullanmaya başlamanız için 3 mantıklı sebep sıraladık.


Düşük Maliyetli

Led lambalar, diğer ampullere göre %90 daha az enerji harcayarak ortamı daha fazla aydınlatabilir. Bu denge aynı zamanda ay sonunda elektrik faturanızın yüzünüzü güldürmesini sağlar. Led aydınlanma kullanarak elektrik faturasında %30 civarında kara geçmek mümkün.


Çalışma Odası ve Mutfak için İdeal Aydınlatma

Çalışma odasında ve mutfakta gözlerinizi yoran işler yaptığınız için aydınlanmanın çok iyi olması gerekir. İdeal bir çalışma ortamı için en az 2000-3500 lümen’lik bir aydınlatma kaynağı olması gerekiyor.


60 watt’lık bir ampül en fazla 800 ve floresan ampül en fazla 500 lümen’lik ışık enerjisi üretebilirken sadece 9 watt’lık bir led lamba 806 lümen’lik ışık enerjisi yayabiliyor. Hem enerjiden tasarruf edip hem de çalışırken gözlerinizi yormayacak bir ışık kaynağına ancak led ışık kaynaklarını kullanarak ulaşabilirsiniz.


Uzun Ömürlü

Doğru led aydınlatma tercihiyle led kaynağından 5-10 yıl arasında bir kullanım ömrü elde edebilirsiniz. Doğru led kaynağı tercihinde bakmanız gereken size her alanda esneklik sağlayıp sağlayamadığıdır. Biz Ayasofya Enerji olarak LED aydınlatma armatürlerimizde geniş voltaj aralıklarına uyum sağlayabilen, ısı transferlerine dayanıklı kasa, modüler yapısı sayesinde arıza ve kırılmalar sonrası hızlı müdahale imkânı ve 5 yıl koşulsuz değişim garantisi sunuyoruz.


Dünya standartlarında hizmet veren Ayasofya Enerji ile hem karlı hem de yüksek performanslı bir aydınlatma hizmeti sizi bekliyor.

5 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page